Nvidia ponuja 3 mesece brezplačne naročnine na Game Pass

Nvidia te dni ponuja skrito promocijo, ki je zagotovo še niste opazili, pa čeprav se v vašem PC-ju nahaja njihova grafična kartica. V bistvu te za izkoristek promocije niti ne potrebujete, saj ta nagrade ponuja skozi program GeForce Now Rewards, ki ga lahko dosežete tudi preko uradne spletne strani.

In nagrada je dokaj mikavna, saj si lahko zdaj vsak aktivira 3 mesece naročnine na Microsoftov servis Game Pass, nakar lahko brezplačno preigravate stotine PC iger in to na različnih napravah, vse to pa lahko počnete vse dokler se vam ne izteče naročnina.

Navodila za prevzem nagrade so dokaj preprosta. Če imate v svojem strojčku že nameščeno Nvidia grafično kartico, potem skoraj zagotovo držite tudi gonilnike GeForce Experience. V aplikacijo se nato prijavite s svojim računom, nakar samo kliknete svoje uporabniško ime na zgornji desni strani in sledite navodilom za prevzem kode, ki jo nato lahko aktivirate na Microsoftovi strani – tudi za to boste seveda potrebovali ločen, Microsoftov račun. Registracijo za kodo lahko opravite tudi na spletni strani in sicer tule.

Seveda obstajajo omejitve. Kodo namreč lahko aktivirate samo na računih, ki še nimajo aktivne naročnine na Game Pass, tako da je v bistvu nagrada namenjena samo tistim, ki Game Passa na svojem računu še niso imeli. Prav tako boste pri aktivaciji morali priskrbeti kreditno kartico in po treh mesecih se bo naročnina samodejno obnovila, takrat pa bo za svež mesec treba odšteti 9,99 €. Brez skrbi, naročnino lahko prekličete takoj po aktivaciji in še vedno boste lahko dostopali do treh mesecev zabave na Game Passu.

Ni še točno jasno, zakaj je Nvidia spočela to promocijo, a morda gre ta na račun prihajajoče Microsoftove Xbox konference, ki jo bomo gledali 9. junija. Tam bo zagotovo veliko besed letelo tudi na servis Game Pass, ki bo letos prvič v zgodovini na dan izida ponujal tudi sveže poglavje serije Call of Duty.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime