Drama Challe Salle vs Zlatko pravkar postala veliko hujša

Posodobitev: Challe Salle je končno spregovoril in podal odgovor na obtožbe katere zavrača, te ženske, ki so spregovorile proti njemu in ga obtožile spolnega nadlegovanja pa naj bi ga v preteklosti že nadlegovale in naj bi bil proti njim že sprožen kazenski postopek:

Originalna zgodba: Raperske bitke so med nami že dolgo, a smo jih v Sloveniji navadno navajeni spremljati na ameriških tleh. Zagotovo je najbolj prepoznavna bitka med raperjem Tupacom in Biggijem, ki je bila tako silovita, da je ameriška tla razdelila na dva kontinenta, vrelišče bitke pa je dosegel Tupacov komad Hit ‘Em Up, ki ga mnogi še danes označujejo za najboljši battle komad vseh časov. Napetosti raperskih bitk so se po smrti dveh glavnih akterjev te vojne malce umirile, a vsake toliko smo bili priča novim kratkotrajnim vojnam: Eminem se je denimo spopadel z Machine Gun Kellyjem, bolj sveža pa je bitka med Kendrickom Lamarjem in Drakom, kjer je bil slednji preko komada Not Like Us obtožen pedofilije.

Te dni so novice polne šokantnih dogajanj glede slavnežev, ki so se neprimerno vedli do mladoletnic. V streamerskih vodah se še ni dobro pomirilo stanje glede YouTube zvezdnika Dr Disrespecta in zdaj je počilo veliko bližje, saj se je nova drama začela tudi na slovenskih tleh.

Vse se je začelo, ko je raper Challe Salle oziroma Saša Petrović v intervjuju pri Peru Martiću izjavil, da je Zlatko zanj zahrbten in dvoličen človek, s katerim se on ne namerava družiti, še manj pa ustvarjati skupne glasbe. To je nato prišlo na uho Zlatka, ki je brž začel napovedovati vojno, a se ta ne bi zgodila, če bi se mu Saša javno upravičil v roku 24 ur. Odgovora na to ni bilo, zato je Zlatko uresničil grožnjo in na YouTube pred kratkim naložil nov komad z naslovom “Klepc laže”, ki je začel hitro pridobivati na ogledih. Eno uro po izidu ima pesem skoraj 5k ogledov, a hkrati tudi 377 komentarjev.

In sedem minut dolg komad ne špara na jeziku, saj Zlatko svojega nasprotnika ni označil samo slabega raperja, ampak je proti njemu sprožil tudi bolj hude obtožbe kot je dopisovanje in flirtanje z mladoletnicami na Snapchatu.

In stvari se niso ustavile samo na YouTubu. Komad med drugim vsebuje besedilo, ki pravi, da je lahko vse skupaj podkrepljeno še z video dokazi. Nato se je na Instagramu oglasila Ana Vida Resnik, ki je zapisala daljšo zgodbo glede njenega srečanja s slavnim glasbenikom, ki naj bi jo, staro samo 15 let, spodbujal pri pitju alkohola, Challe Salle pa naj bi jo med vožnjo domov spraševal o njeni intimi in jo “nagovarjal k pogovorom o seksu”, prišlo pa je celo do poljubljanja po licu in vratu.

Posodobitev: na tem mestu smo včasih imeli posnetek druženja med Sašo in Ano, a je YouTube kanal Nekineki ta posnetek zdaj pobrisal.

Ana je s Sašo sodelovala na račun njene zmage na natečaju, kar ji je prineslo možnost dela kot spremljevalna vokalistka, njeno sodelovanje z raperjem pa se je zaključilo, ko je bila stara 17 let, saj ji je ta takrat rekel, da je dovolj stara, da lahko začne gledati druge moške.

Vse to so tako hude obtožbe, da se bo slavni glasbenik na njih preprosto moral odzvati in v bistvu je izpoved Ane veliko bolj šokantna kot pa pesem, ki jo skupaj spravil Zlatko. Ta je v svoji pesmi govoril v množini, s čimer je napeljeval, da Ana morda ni edina, tudi sama pa je na Instagramu spodbudila tudi druge ženske, da spregovorijo o svojih travmah in dolgo hranjenih skrivnostih.

challe salle

Posodobitev: oglasil se je tudi Inštitut 8. marec ter še ena domnevna žrtev.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime