Serija Severance vendarle dobila prvi dražilnik za 2. sezono

Dandanes resda dobivamo serije, ki so presneto kvalitetne, a razpon med sezonami je postal že tako ogromen, da je postalo kakšno redno spremljanje televizije, ki bi nam vsako leto prinesla sveže epizode, praktično nemogoče.

Dober dokaz te teze je serija Severance, ki je doživela premiero februarja 2022 in Apple je z njo znova dokazal, da ima za svoj pretočni servis Apple TV+ velike načrte in da bo tam moč spremljati cel kup kvalitetnih izdelkov. Severance je med te vsekakor spadal, saj je 1. sezona vsebovala močno, čeprav nenavadno zgodbo, kjer se v bližnji prihodnosti delavci zavestno odločijo, da striktno ločijo spomine službe in zasebnega življenja, tako da med posedanjem na kavču v dnevni sobi v bistvu sploh ne vedo, kaj dopoldne delajo in kdo so takrat njihovi sodelavci.

Hitro je postalo jasno, da bomo dobili tudi 2. sezono in čeprav je bila ta potrjena dolgo nazaj, je kar ni bilo na spored. Včeraj smo končno dobili prvi dražilnik, ki pokaže, da se bodo vsi od prej znani delavci zopet vrnili v pisarne skrivnostnega podjetja Lumon Industries, ki si je marsikakšno idejo sposodil od iger Portal in da bomo naleteli na povsem nov lik, ki ga bo prevzela igralka Gwendoline Christie, ta pa zbrani druščini zapove, da bi ti “morali oditi”.

Poleg dražilnika smo dobili tudi datum premierne epizode, ki se bo na Apple TV+ pojavila 17. januarja 2025, tako da se je med obema sezonama pojavil kar 3-letni zamik. Druga sezona bo vsebovala 10 epizod, te pa bodo izhajale tedensko – finale se bo tako zgodil 21. marca.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime