Batman: Arkham Shadow pokazal prvi igralni posnetek

Igre iz stripovskega vesolja DC danes resda morda niso na najboljšem glasu, saj sta ta sloves načeli igri Gotham Knights in Suicide Squad: Kill the Justice League, ki sta bili precejšnje razočaranje in založnik Warner Bros. je zaradi njiju znova začel razmišljati, da bi popolnoma izstopil iz igričarske industrije. Še pred tem pa bodo malce potrkali po naših spominih in nostalgiji, zato so nedavno napovedali nov naslov znotraj Batman Arkham franšize, ki se imenuje Arkham Shadow.

Igre Arkham Asylum, City in Knight so še danes hudo spoštovani naslovi in igralci že dolgo vzklikajo pa nadaljevanju te sage in Warner Bros. jim bo zdaj tudi ustregel, a najbrž ne ta takšen način, kot so si ga želeli.

Tole je namreč VR naslov, ki ga bo moč igrati samo na očalih Meta Quest 3, za razvojem pa stoji studio Camouflaj in ne Rocksteady, ki je pred tem priskrbel skoraj vse Arkham igre. Zgodba se bo odvijala pred dogodki iz igre Asylum, a po tistih, ki smo jih spoznali v igri Origins. To pomeni, da bomo med igranjem naleteli tudi na zgodnje verzije zlikovcev: spoznali bomo denimo Harveyja Denta, še preden se je ta spremenil v Two Facea, Harleen Quinzel pa bo tule videti povsem normalna zdravnica, preden se ne spremeni v Harley Quinn.

Naš glavni nasprotnik bo tokrat Ratcatcher, ki bo nadzoroval roje podgan, pot do njega pa bo vodila skozi veliko pretepanj njegovih pomagačev in detektivskega raziskovanja, kjer bomo poskušali odkriti pot naprej. Čeprav je tole VR naslov lahko dejansko vidimo veliko igralnih elementov, ki smo jih spoznali skozi prejšnje “navadne” Arkham igre, kar vključuje tudi visenje iz kamnitih gargojlev in prikrito odstranjevanje nasprotnikov.

Batman: Arkham Shadow izide enkrat v oktobru in če ste navdušenec nad Arkhamversom, a si samo za eno igro ne bi ravno kupili VR očal, si ta lahko za majhen denar še vedno izposodite.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime