Tule je nov, malce daljši dražilnik za 2. sezono serije Severance

Dve leti in pol po zaključku prve sezone enigmatične serije Severance se Ben Stiller pripravlja na lansiranje naslednje sezone pripovedi, ki je sicer že dobila en kratki dražilnik, zdaj pa je napočil čas za drugega. V bistvu bi bilo za tole serijo najbolje, da za njo dobimo čim manj predhodnega video materiala ali pa da je ta bolj skopo odmerjen, saj zdaj že vsi vemo, da je zgodba presneto bizarna, a vsebuje cel kup skrivnosti, ki bi jih v starih časih burno predebatirali preko IMDb forumov.

Gledalci prve sezone se po dveh letih zagotovo še spomnite zametkov zgodbe: skupina delavcev podjetja Lumon Industries prostovoljno sprejme operacije, ki ločijo njihove delovne spomine od tistih, ki jih imajo v osebnem življenju. Posledično za te delavce šiht mine tako hitro, kot da ga sploh ne bi imeli: zadnji spomin iz osebnega življenja je ko stopijo skozi vrata zgradbe, nakar se zopet “zbudijo”, ko delo zapustijo. Znotraj pisarn pa se jim glede njihovega dela začnejo porajati dvomi in naposled jim uspe izdelati načrt, ki bi združil obe personi na enem mestu.

Tu nekje se konča 1. sezona, nadaljevanje pa da delavcem vedeti, da takšno kršenje pravil s sabo prinese hude posledice. Kaj točno te so bomo seveda izvedeli med gledanjem, a napovednik nam namigne, da je bil morda glavni protagonist Mark preusmerjen na neko drugo delavno mesto. Mark se enega dne tako kot vsakič odpravi v službo, a tokrat naleti na povsem nove hodnike, nakar v pisarni odkrije povsem nove delavce. Ti ga pozdravijo z nasmeški, nakar nadzornik prinese balone z njegovim obrazom, kar pomeni, da se poznajo že od prej.

2. sezona serije Severence prispe 17. januarja 2025, dobili pa bomo skupno 10 epizod, ki bodo izhajale tedensko. Tako kot prej bomo tudi te spremljali samo preko pretočnega servisa Apple TV+, kjer bi si po vsem tem času bilo pametno še enkrat ogledati originalne dele, saj ste zagotovo od izvirnih premier pozabili marsikakšno podrobnost.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime