Sony za danes napoveduje novo večjo predstavitev iger State of Play

Ugibanj glede naslednje večje predstavitve iger na PlayStationu je konec, saj je Sony včeraj uradno najavil naslednjo konferenco State of Play, od katere, tako kot je bilo to vedno, igralci pričakujejo veliko.

Sony seveda ni želel kar takoj zapisati, kaj vse lahko na tej predstavitvi pričakujemo, a zagotovo nas čaka napoved vsaj enega večjega projekta izpod njihovih lastnih studiev, ki so zdaj že nekaj let v zatišju. Konferenca bo dolga 30 minut, čaka pa nas predstavitev 20 iger, ki bodo sčasoma prispele na konzolo PlayStation 5 in VR očala PS VR2.

Čeprav Sony uradno molči, lahko že zdaj ugibamo o nekaterih naslovih, ki se bodo znašli v tejle dvajseterici. Skoraj zagotovo bo eden od njih prihajajoča predelava Until Dawn, ki ima napovedan izid za 4. oktober in o kateri smo do sedaj slišali presenetljivo malo.

Sony bo veliko polagal na takšne in drugačne predelave. Nekaj dni nazaj so se na spletu pojavile konkretne informacije glede obnove igre Horizon Zero Dawn, nakar smo dobili še namige, da bi lahko po podobni poti šel tudi Days Gone. Kot vedno bomo tudi tokrat upali na kakšno novico glede obdelave igre Bloodborne, čeprav je PC-jašem že zmanjkalo potrpljenja in zdaj delajo na svoji verziji predelave te legendarne igre.

Zna se tudi zgoditi, da bo veliko predstavitev šlo na račun iger izpod zunanjih založnikov. Govorice pravijo, da bi znal ravno tule doživeti premiero Resident Evil 9 in skoraj zagotovo bomo tudi kaj slišali glede prihajajoče predelave Silent Hill 2.

Ostale igre pa bodo presenečenja in stavimo, da bomo slišali najavo vsaj enega večjega projekta. Mi svoje žetone polagamo na predstavitev igre Ghost of Tsushima 2, ki bo nato datum izida postavila v 2025.

State of Play bomo lahko spremljali na Sonyjevih YouTube in Twitch kanalih in sicer nocoj ob polnoči.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime