Junija konec podpore za igro Battlefield 1

Založnik EA ter razvijalec DICE sta v blog prispevku uradno oznanila, da njihova igra Battlefield 1 od junija dalje ne bo več prejemala mesečnih posodobitev.

DICE sicer trdi, da bo igra do junija še pridobila na vsebini, največja posodobitev pa bo nov igralni način, imenovan Shock Operations.

Ta bo precej podoben dosedanjemu načinu Operations, kjer se 40 igralcev bojuje za prevlado nad sektorji. Glavna razlika bo hitrejši tempo, saj bodo bitke omejene zgolj na eno mapo. Shock Operations bo na voljo na naslednjih petih mapah, in sicer Lupkow Pass, Zeebrugge, River Somme, Prise de Tahure in Giant’s Shadow. Večina teh map je sicer iz DLC-ja, a je DICE pred kratkim že dodal Rupture mapo, iz DLC-ja They Shall Not Pass, povsem brezplačno vsem uporabnikom, tako obstaja verjetnost, da jih bo v kratkem ponudil še več.

Se tudi EA z Battlefield 5 pridružuje battle royale noriji?

Tako bo Battlefield 1 po dvajsetih mesecih dobil svojo finalno obliko in škoda je, da igralci ne bodo pridobivali več posodobitev. Govorice, da bo Battlefield 5 vseboval popularni “battle royal” način so vse verjetnejše, saj morda EA-ju ni po godu podpirati dveh večjih večigralskih iger. Je pa dobra novica ta, da lahko petico verjetno pričakujemo dokaj kmalu, zelo verjetno že letos.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime