Red Dead Redemption 2 bo vseboval večigralstvo, ki bo podobno kot v GTA Online

Počasi, a vztrajno se približuje izid nove Rockstarjeve igre, kavbojsko obarvanega naslova Red Dead Redemption 2 in skladno s tem dobivamo kaplje novih informacij.

Tako je razvijalec včeraj napovedal večigralsko komponento, ki bo spremljala enoigralski del naslova. To bo evolucija klasičnega večigralstva, ki ga je vsbovala že enka, a bo v nadaljevanju močno nadgrajena. Moč bo igrati sodelovalno, obljubljajo pa tudi konstantne posodobitve in dodajanje nove vsebine.

Vse to se bere kot nekakšna različica njihove uspešnice Grand Theft Auto V, ki je v obliki GTA Online dobila novo življenje in zaradi česar je igra še dolgo po izidu na vrhu prodajnih lestvic.

Večigralstva pa ne bomo dobili takoj ob izidu. Red Dead Redemption 2 bo izšel 26. oktobra, “Online” del pa bo najprej prispel v obliki odprte bete nekje v novembru. Večigralski del bo na koncu popolnoma brezplačen, no, razen če ne štejete vseh mikrotransakcij, ki jih bodo zagotovo vpletli v nalinijsko komponento.

In ne, preden vprašate, še vedno ni novic o različici za PC, a verjemite nam na besedo, da se bo to zagotovo zgodilo. Rockstar Games bi v nasprotnem primeru moral sovražiti denar, saj so PC igralci sestavljali velik delež njihovega prejšnjega naslova. Boste pa PC-jaši verjetno primorani počakati vsaj eno leto, saj sumimo, da bo kasneje razvijalec izdal prenovljeno verzijo za računalnike in morda celo naslednjo generacijo konzol.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime