Bivši Fortnite streamer FaZe Jarvis je sedaj očitno rapper

Tale novica je morda za nekatere že stara vest, saj se je zgodila par tednov nazaj, a nekako se je izmuznila med našimi filtri in o njej nismo poročali.

Kar nekaj časa nazaj je streamersko sceno precej razburkal dogodek, ko je razvijalec Epic Games iz svoje igre Fortnite za vedno odstranil popularnega FaZe Jarvisa. Ta si je svojo kazen nakopal zaradi nespametne poteze preizkušanja goljufij v igri Fortnite, da je pa zadeva postala še toliko hujša, je svoje podvige objavil na YouTubu.

Epicu ni bilo do heca, zato je za vedno odstranil njegov račun, čemur je sledilo slavno opravičilo Jarvisa, ko povsem zlomljen ni več vedel, kaj naj naredi s svojim življenjem.

Od tega je preteklo že nekaj časa in Jarvis se je odločil, da se morda preizkusi v glasbenih vodah. Specifično gre za rap in na YouTubu se je pojavil glasbeni spot za njegovo pesem Banned 4 Life.

O kvaliteti na temu mestu ne bi razpravljal, saj ima vsak svoj okus, a glede na razmerje všečkov in nevšečkov ljudje niso najbolj navdušeni. Morda vam največ pove najbolje ocenjeni komentar pod posnetkom:

FaZe Jarvis verjetno zadevo ne vzema preresno in njegova YouTube kariera gre v precej predvidljivo smer, saj ustvarja bolj ali manj click-bait posnetke, ki mu zaenkrat prinašajo ogromno ogledov in verjetno tudi denarcev. Zanimivo je, da v besedilu bolj malo zasledimo glede Fortnita in je v bistvu več hvaljenja o njegovih zasluženih milijonih ter kako strelja otroke z ostrostrelko. Ne, besedilo mu ne bo prislužilo Grammya.

Sem se pa ob FaZe Jarvis podvigu spomnil na vse druge ljudi, ki jih je v slavo dvignil Fortnite, a samo za hip. Kaj se je potem zgodilo s temi ljudmi, ko so enkrat preživeli svojih 15 minut slave?

Poglejmo si Backpack Kida. Russell Horning je zaslovel s svojim plesom The Floss, ki je postal zaščitni znak Fortnita in Russell je prav zaradi te igre postal znan po celemu svetu. Kasneje je želel tožiti Epic in mu ni uspelo. Vendar Backpack Kid še ni povsem izginil iz scene.

Tudi on se je želel preizkusiti v rapperskih vodah in je posledično sproduciral video Flossin, ki pa prav tako ni naletel na ravno dober odziv. Komentarje si poglejte kar sami spodaj, za razliko od Jarvisa pa Russell s svojo muziko misli povsem resno, saj je nato izdal še nekaj glasbenih izdelkov.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime