The Crew 2 je čez vikend brezplačen za igranje

Če si želite popestriti ta vikend z dirkaškimi vragolijami, potem ste prišli na pravo mesto. Založnik Ubisoft se je odločil skozi april izpeljati kar nekaj brezplačnih ponudb, ki bi popestrile trenutno karanteno in tako smo v brezplačni preizkus dobili novo igro.

Gre za dirkačino The Crew 2, ki je izšla nekje dve leti nazaj. Zadeva nas takrat ni ravno sezula, a vseeno gre za povsem spodobno preganjanje ovinkov, ki si za mapo zada celotni kontinent ZDA. Poleg tega boste lahko dirkanje opravljali tako po tleh, vodi in celo zraku. The Crew 2 namreč poleg dirkanja z avtomobili omogoča tudi brzenje z vodnimi čolni in šviganje z letali.

Ubisoft sedaj igro ponuja v brezplačni preizkus vse do ponedeljka, 13. aprila. Med tem časom boste lahko preizkusili vse, kar vam igra lahko ponudi, za prevzem svoje kopije pa se odpravite na naslednjo povezavo. Če se odločite za nakup, se bodo vsi vaši dosežki in shranjene pozicije prenesli v polno igro. Mimogrede, The Crew 2 je trenutno močno znižan, saj lahko standardno verzijo kupite že za 15 €.

Akcija velja samo za PC in konzolo PlayStation 4.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime