Se bo eden najboljših negativcev v igrah, Vaas iz Far Cry 3, vrnil?

Far Cry 3 je danes star že kar 8 let, vendar med poznavalci te serije velja še vedno za najboljši del. Deloma si Fr Cry 3 zasluži to čast zaradi nostalgičnih razlogov, saj je Ubisoft prav s tem tretjim delom začel nekakšen preporod franšize in nadaljevanja od te začrtane formule niso pretirano odstopala.

Velik del pri uspešnosti trojke pa nosi tudi antagonist z imenom Vaas Montenegro, ki v Far Cry 3 sploh ni bil končni šef, a je vseeno prevzel srca vseh igričarjev. Zvočno ga je superiorno upodobil Michael Mando in ta je bil tako dober v svoji vlogi, da je moral Ubisoft zaradi njega spremeniti dober del igre. Vaas naj bi sprva nosil manjšo vlogo, vendar se je testerjem tako priljubil, da se mu je Ubisoft odločil posvetiti več časa na naših zaslonih. Zato so morali spremeniti zgodbo, dodati nove animacije in znova v studio poklicati zvočnega govorca. Zadeva se je splačala in Vaas je tako postal eden najbolj zanimivih negativcev iz videoiger.

Igralec Michael Mando je pred kratkim na Redditu odgovarjal na vprašanja svojih oboževalcev. Tip je od igre dalje napredoval v nastopanje v filmih in serijah: videli smo ga v Spider-Man: Homecoming, trenutno pa ga lahko spremljate v seriji Better Call Saul. Vendar nekateri njegove vloge v Far Cry 3 niso pozabili, zato je en oboževalec omenil ta lik in Michael mu je v odgovor namenil naslednje besede:

Card

“Vaas je moja duhovna žival. Ta lik mi bo vedno pri srcu, saj sem pomagal pri njegovi ustvaritvi. Še vedno me prepoznajo kot Vaasa in pri ljudeh čutim ljubezen do tega karakterja in to me naredi zelo srečnega. Kdo ve, morda se bom kmalu zopet vrnil v to vlogo?”

To je kar pošten namig, da morda Ubisoft pripravlja oživitev njegovega karakterja. Nas morda čaka nov del Far Cry franšize? Morda pa bo Ubisoft preselil Far Cry serijo tudi na TV v obliki serije? Francozi zadnje čase vedno bolj pogledujejo proti televiziji in morda bo Vaas pri tem igral večjo vlogo?

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime