Na splet ušel nov Assassin’s Creed Valhalla posnetek, ki prikaže šefovsko bitko

Nekaj dni nazaj smo poročali o prvem pravem igralnem posnetku za prihajajoči Assassin’s Creed Valhalla. Nek pogumnež je na splet brez dovoljenja naložil pol ure igranja in s tem pošteno pokvaril presenečenje založniku, ki je nameraval veliko razkritje pripraviti 12. julija. Začelo se je masovno odstranjevanje posnetkov, a seveda založniku novih virov nikoli ne bo uspelo povsem zatreti, le omejijo lahko širjenje.

Tiste pol ure igranja je bilo precej slabe kakovosti, a včeraj se je pojavil nov posnetek, ki morda prihaja iz istega vira. Sprememba tukaj je več kot očitna, saj je posnetek precej bolj jasen in teče pri 60 sličicah na sekundo. To pomeni, da je zelo verjetno posnetek vzet iz PC verzije igre.

Ta je dolg 7 minut in njegov glavni namen je, da nam prvič prikaže šefovski obračun. Naša junakinja Eivor naleti na čudno območje, ki ga naseljuje še ena bojevnica Cordelia. Nato se med njima sproži bitka, kjer se med bojevalne poteze vmeša kar nekaj fantazijskih elementov. To podpira moje sume, da Valhalla ne bo preveč spreminjal formule v primerjavi s prejšnjim delom Odysseyem, saj smo bili tudi v prejšnjih dveh izdajah priča šefovskim spopadom, ki so bili obarvani s fantazijskimi elementi, a so se ti na koncu izkazali kot samo halucinacije. Tudi tu lahko vidimo Eivor, ki očitno vdahne nekaj čudnega kadila in zato vidi stvari, ki v bistvu niso resnične.

Med bojevanjem vidimo lahko tudi enako izmikanje in napadanje kot v prejšnjih delih, razkrita pa je celo mapa. Ta je malce manj poseljena in bolj pregledna, a možno, da igralce samo ni vklopil prikaza vseh ikon. Zanimivo je tudi, da bo vsako območje ponujalo različne stopnje skrivnosti, misterijev in bogastva, kako pa bo to vplivalo na igranje bomo izvedeli 12. julija na uradni predstavitvi.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime