Ubisoft bo 12. julija podeljeval brezplačne kopije igre Watch Dogs 2

Ubisoft pripravlja svojo večjo konferenco Ubisoft Forward za 12. julij in na predstavitvi bodo prikazali vse večje naslove, na katerih so pridno delali v zadnjih letih. Pričakujemo večji igralni napovednik za Watch Dogs Legion in predstavitev igre Skull & Bones. Poleg tega bodo več povedali o svoji prihajajoči battle royale streljačini Hyper Scape. Seveda bomo končno videli pravi igralni napovednik za Assassin’s Creed Valhalla, veliko igralcev pa pričakuje tudi naznanitev igre Far Cry 6. Tega projekta, za razliko od drugih, Ubisoft še ni uradno napovedal, a o njem se že dolgo šušlja, vlogo negativca pa naj bi tokrat zastopal igralec Giancarlo Esposito, ki ga poznamo iz serije Breaking Bad.

Pripravlja pa založnik za svoje gledalce tudi eno lepo presenečenje. Še pred glavnim dogodkom se bo začel obsežen uvod, v katerem bo njihova ekipa preigravala igro Trackmania. Ta uvod se bo začel ob 19.30 in bo trajal do 21.00, med tem časom pa bodo vsi igralci lahko na njihovi platformi Uplay brezplačno aktivirali polno različico igre Watch Dogs 2 in to obdržali za vedno.

Več informacij glede dogodka vas čaka na uradni spletni strani, prenos v živo pa bomo lahko gledali preko YouTuba, Twitcha in… Mixerja? Tako je, Mixer še vedno obstaja, saj se bo zaprl šele 22. julija – le en dan, preden bo njegov kreator Microsoft prikazal svojo konferenco za igre na Xbox Series X platformi.

Ubisoft se te dni bori z obtožbami glede seksualnega nadlegovanja in obupno potrebuje nekaj dobre reklame. Zanimivo bo videti, ali bodo na konferenci priznali te obtožbe in če nas čaka kakšno opravičilo.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime