Cuphead The Delicious Last Course DLC zopet zamaknjen – tokrat v 2021

Ena izmed najbolj čudovitih iger leta 2017 je zagotovo bil platformski Cuphead. Razvijalec MDHR je namreč za spočetje prve igre uporabil grafični slog tistih starih risank, za katere so morali risarji vsako animacijo izrisati ročno. Tako je bilo tudi v primeru Cupheada in ta proces je presneto zamuden, a na koncu izvrže naravnost fantastično in unikatno podobo.

Razvijalec je leto zatem napovedal obsežen DLC The Delicious Last Course, ki bi moral nato iziti leta 2019. To se ni zgodilo, zato je bil izid zamaknjen na 2020, včeraj pa je razvijalec sporočil žalostno novico, da DLC niti letos ne bo ugledal luči.

Razlog je seveda COVID-19, ki je razvijalca prisilil na delo od doma, kar je seveda takoj naredilo delo manj efektivno. MDHR pravi, da kljub trenutni situaciji ne želijo oskruniti svojega izdelka in da želijo vanj vliti vse želje in izkušnje, ki so jih pridobili pri izdelavi originala.

Novega datuma izida niso podali, a glede na to, da gremo proti koncu novembra, je malo verjetno, da bomo igro dobili decembra, zato bo dodatek zdrsnil v naslednje leto. To ni edini Cuphead projekt, saj razvijalca pomaga tudi pri razvoju Netflix serije. Ali bo ta izšla pred dejanskim DLC-jem pa bomo še videli.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime