Domov Oznake Middle earth

Oznaka: middle earth

Middle-earth: Shadow of War dobil demo

0
Middle-earth: Shadow of War je bila sicer solidna igra a založnik Warner Bros jo je igralcem na žalost priskutil, saj je v naslov vgradil kup mikrotransakcij, ki v popolnoma enoigralski igri nimajo vloge. Poleg...

Middle-earth: Shadow of War bo odstranil mikro-transakcije

0
Ob izidu igre Middle-earth: Shadow of War je internet vzkipel zaradi vključenih mikrotranskacij v enoigralskem načinu. Razvijalec Monolith se je zato odločil, da mikrotransakcije povsem izključi iz svoje igre. Kot pravijo, so se za to...

Middle Earth – Shadow of War – Pregled igre

0
Ste uživali ob neprestanem mesarjenju orkov v Middle Earth: Shadow of Mordor? Njeno nadaljevanje ni prav nič drugačno – glava, telo, roke ali noge, vse postreženo na istem pladnju. Ampak v čem se potem razlikuje nadaljevanje od predhodnika?

Middle-Earth: Shadow of War v novem dražilniku

0
Middle-Earth: Shadow of War je naslednik dobro sprejete igre Middle-Earth: Shadow of Mordor. Kot prvenca tudi nadaljevanje razvijajo pri Monolith. Čeprav je bil izid nedavno premaknjen iz avgusta na oktober, pri založniku WB nimajo namena, da se navdušenje, okoli igre, umiri.

Prvih 16 minut igre Middle-earth: Shadow of War

0
Vedno bolj se nam približuje igra založbe Warner Bros. in razvijalcev Monolith Productions po imenu Middle-earth: Shadow of War, ki sledi prejšnjemu delu Shadow of Mordor. Še vedno bomo deležni zgodbe junaka Taliona in vilinskega duha, ki sej nekoč imenoval Celebrimbor.