Domov Oznake Rx 480

Oznaka: rx 480

Novodobno rudarjenje

3
Če povem na kratko, je to računanje različnih podatkov. Pri rudarjenju so podatki v t. i. verigah blokov (ang. Block chain). Vsi mining podatki so narejeni tako, da porabijo veliko količino virov (CPE moč, GPE...

GTX 1080 TI uradno izide čez teden dni, GTX 1080 se bo pocenila

0
Še nedavno smo pisali o tem, da bo GTX 1080 Ti izšla konec marca. Temu očitno ni tako, saj jo bomo na policah dočakali že čez teden dni.

Katero grafično kartico kupiti (Februar 2017)?

1
Že dobri trije meseci so minili od mojega prispevka: «Katero grafično kartico kupiti?« in zadnji čas je, da dodam nekaj drobnih novosti, ki so se zgodila od tega dogodka. Če ste bili čez zimo pridni, se je v prašičku zagotovo nabralo kaj kovancev. Za katere grafične kartice se vam ga splača razbiti in prihranke porabiti?

Crimson Relive – Gromozanska posodobitev za AMD grafične kartice

0
Ne, ne gre za kakšen hokus pokus. AMD bo 8. decembra izdal ogromno posodobitev za Radeon grafične kartice v obliki novih gonilnikov - Crimson Relive. Programska posodobitev je namenjena novejšim Radeon in Radeon Pro grafičnim karticam, znatno bo izboljšala delovanje in dodala kar nekaj koristnih funkcij. Posodobitev bo vključevala ogromno paleto grafičnih kartic, s pomočjo programske optimizacije pa bo dramatično izboljšala delovanje v igrah.