Domov Oznake Snail games

Oznaka: Snail games

PixARK izšel na platformi Steam in Xbox Game Preview

0
PixARK je izšel na platformi Steam kot igra zgodnjega dostopa, prav tako pa tudi na t. i. "Xbox Game Preview". Celotno zadevo razvija studio Snail Games, gre pa za peskovniško preživetveni naslov.

Dark and Light prihaja na Steam

0
Snail Games so naznanili datum izida zgodnjega dostopa njigovega MMORPG-ja Dark and Light.

Ark: Survival Evolved – Dobili smo prve posnetke virtualne resničnosti

0
Igra, ki je že leta in leta v zgodnjem dostopu je dobila nadgradnjo z virtualno resničnostjo imenovano Ark Park, kjer se bomo lahko dinozavrov skoraj dotaknili in jih doživeli skoraj tako, kot če bi imeli pravi Jurassic Park.

Dark and Light: Podrobnosti o ustvarjanju likov

0
Snail games nam je zaupal kar nekaj zanimivih podrobnosti o ustvarjanju likov v igri Dark and Light. Za tiste, ki niste seznanjeni z igro Dark and Light si lahko preberete našo prejšnjo novico in zveste kaj več o sami igri. Kot je razvidno že v naslovu bomo tokrat govorili o podrobnostih ustvarjanja likov. Snail Games so povedali, da se držijo načela "Noben lik ne sme biti isti kot drugi" za to pa bo poskrbela čudovita nova tehnologija, ki jo razvijajo. Igralci bodo imeli na voljo odlična orodja in če bodo hoteli bodo lahko naredili zelo lepo narejene like ali pa ostudne spake, izbira je njihova.
Dark and Light

Dark and Light: Lepa grafična podoba, nova okolja in nekaj podrobnosti

0
Snail Games so prikazali veliko novih zajemov zaslona, ki prikazujejo osupljivo grafično podobo in nova okolja, ki jih bomo našli v igri. Značilna okolja so gozdnata, igra pa vsebuje tudi puščave, gorovja, močvirja, strupene cone...

Dark and Light ne bo treba plačevati mesečno

0
Pri Snail Games so se odločili, da bo za njihov MMORPG treba odšteti kakšen evro a samo enkrat. Dark and Light je izšel že leta 2006 kot plačljiva igra z mesečno naročnino in v roku...