Domov Oznake Trdi disk

Oznaka: trdi disk

Test diskovne postaje – NAS Synology DS418j

1
e ste na trgu za vstopnimi NAS postajami z možnostjo priklopa do štirih diskov je Synology DS418j ena izmed zadnjih novitet na voljo kupcev. Zasnovan je bil kot zamenjava za predhodnika DS416j, katerega je mogoče kupiti že nekaj časa.

Razlika med SSD in HDD diski

0
Že kar nekaj let, oziroma desetletij se po naših računalnikih potikajo trdi diski (HDD) in tako kot uporabniki niti nismo imeli veliko izbire, kakšen medij za shranjevanje datotek bomo uporabljali. To se je pred kratkim spremenilo z vstopom novega medija na trg, imenovanega SSD disk. V nadaljevanju članka bomo govorili o prednostih, ki nam jih kateri ponuja in kateri bi bil za vas primernejši.

Seagate zapira svojo največjo tovarno trdih diskov

0
Kot je že nekaj časa znano, HDD-ji počasi a vztrajno zapuščajo ta svet. Kaj kmali bodo postali dinozavri v sicer vedno bolj naprednem svetu flash pomnilnikov. Trenutno jih pri življenju držita le dve stvari. To sta cena in prostornina, saj v tem segmentu HDD-ji nimajo konkurence.
7 igralcev, 1 pc

7 igralcev, 1 PC

0
Pripravite se za vedra sline, saj sledeča pošastna igralna mašina omogoča nekaj nepredstavljivega. Tipček po imenu Linus iz strani linustechtips je namreč sestavil PC, ki ne samo da je pošastno močan ampak tudi omogoča poganjanje sedmih povsem...