The Elder Scrolls Online: Dark Brotherhood

The Elder Scrolls Online, na kratko TESO, dobiva nov DLC imenovan Dark Brotherhood.

The Elder Scrolls Online je MMORPG, ustvarjen je bil iz strani ZeniMax Online Studios in temelji na Elder Scrolls franšizi. Na začetku je bil narejen za PC in OS X ter je vseboval mesečno naročnino. Z izidom igre na konzolah Xbox One in PS4 pa je mesečna naročnina postala neobvezna, igra pa se je tudi preimenovala v The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited.

Dark Brotherhood DLC:

Vaš talent za umore je bil opažen in prišel je poziv, da se pridružite skrivnemu Dark Brotherhoodu. V DLC-ju boste obiskali zahodno cesarstvo Gold Coast in dobili nove priložnosti spletk in umorov.

ZeniMax je napovedal, da tako kot prejšnje posodobitve, bo tudi Dark Brotherhood prišel v dveh delih. Oba dela skupaj bosta vsebovala kar nekaj novih stvari kot so naloge, šefi, kostumi, pasivne spretnosti, predelane temnice, boljše delovanje sistema  in še mnogo drugih stvari, ki jih lahko najdete tukaj.

Še več zanimivih stvari povezanih z DLC-jem bomo lahko izvedeli na Pax sejmu. Pokazan bo nov video in še več.

Oglejte si prvi pogled v nov DLC Dark Brotherhood:

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!