Alien: Covenant film

Prav vsi poznamo grozljive filme in video igre Alien. Naslednje leto pa bomo že lahko uživali v novem filmu iz te priljubljene franšize.

Uradno so dokončali snemanje in se zelo veselijo, da nam pokažejo najnovejšo znanstveno – fantastično grozljivko. Igralec Danny McBride je opisal film kot temačnega in grozljivega, Michael Fassbender pa je samo namignil kako grozljiv bo. Alien: Covenant je v originalu bil naznanjen kot nadaljevanje Prometheus-a, ampak so med snemanjem velikokrat spremenili njegovo ime. V filmu bodo nastopali še Katherine Waterston, Billy Crudup in Demian Bichir.

Alien: Covenant si bo mogoče ogledati na velikem platnu 4. avgusta 2017. Prvi Alien film smo ugledali že leta 1979, sledili pa so mu Alien 2 (1986), Alien 3 (1992) ter Alien: Resurrection (1997). Leta 2012 smo dobili malačno sprejetega Prometheusa, čemur bo sledil Covenant naslednje leto.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!