Blizzard z novimi načrti nad leto 2017 v priljubljeni igri Overwatch

Leto 2017 bo za igro Overwatch precej pestro. Dobili bomo nove junake, igralne načine, zemljevide in tako imenovan “Custom game server browser”.

Seveda je bilo tudi leto 2016 odlično za Overwatch. Redne posodobitve, odpravljanje hroščev in zadovoljne stranke, vse to je bilo prisotno že letos. Predbožična želja vseh Overwatch igralcev je, da tako tudi ostane”

Novi zemljevidi:

Nov zemljevid, za katerega smo izvedeli že na dogodku Blizzcon, se bo imenoval Oasis in prihaja v začetku leta 2017. Seveda je Jeff Kaplan omenil še druge zemljevide, ki jih bomo videli prav kmalu.

“Custom game server browser”:

Kmalu bodo lahko igralci izdelovali svoje igre po meri, kamor se bodo lahko drugi pridružili (To ne vključuje samo Battle.net prijateljev, ampak tudi druge). Ta novost bo izšla prav tako nekje v začetku leta 2017.

Komunikacijske možnosti:

Komunikacija med igralci bo postala še lažja. Izbira različnih glasovnih linij bo še hitrejša in bo tako omogočala boljše sporazumevanje z ekipo. Lahko se bomo tudi posmehovali nasprotnikom, ko jih bomo premagali. Igralci si bodo lahko spreminjali svoje glasovne linje, kot bodo hoteli in celo na tipkovnici si bodo lahko naredili bližnjico.

Izboljšave za gledalski način:

Gledalski način bo prav tako dobil izboljšave. Za tiste, ki raje gledate, kot igrate, čisto zadostuje, a drugače ni nič posebnega. Kaplan je naznanil nekakšen pogled zemljevida. Pustimo se presenetiti, kaj nam bodo pokazali.

Več novih junakov:

V letu 2016 je bil Overwatch deležen novih junakov in v letu 2017 bo prav tako, oziroma še boljše. Kaplan je rekel, da so nekateri junaki že skoraj narejeni in pripravljeni na boj. Ampak še vedno jih čaka nujno testiranje, saj je narediti uravnovešenega junaka precej težka naloga.

Tudi Sombra bo dobila nekaj novih prilagoditev, ki bodo mogoče nekatere igralce razjezile. Kaplan se je odločil za prilagoditev sedaj, dokler je niso igralci še popolnoma razvozlali.

Hvala Blizzard za lepo darilo, ki nas čaka v letu 2017. Oglejte si posnetek, ki nam prikaže napredek igre od izida.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime