Novim dogodivščinam naproti v letu 2017

Lahko rečemo, da je bilo leto 2016 (predvsem druga polovica leta) za portal GAMING.si zelo uspešna! Zgodba in celotna ideja se je pričela že daljnega leta 2011, ideja je bila super in enostavna. Pišemo novice iz sveta videoiger, sem in tja posnamemo kakšen video za naš Youtube kanal, dobimo veliko ogledov, sponzorji bodo klicali in wuhuhuhu BIG MONEYZ in DA HOUSE! NOP!

Slovenija je majhna dežela, ampak imamo vse, morje, hribe, prelepo naravo, vino, pivo, pujske in še bi lahko našteval. Žal nam to kot portalu ne koristi, kajti majhnost Slovenije za nas predstavlja največji problem. Kot vsak portal tudi sami strmimo k vedno višjim ciljem in dodajati kvaliteto samemu portalu. Vendar pot ni vedno najlažja, sponzorji, založniki pa imajo vedno visoka pričakovanja in jih ni lahko zadovoljiti. Obisk portala je v zadnjih mesecih je v porastu, za kar so zasluženi pisci, ki se vsakodnevno neizmerno trudijo in verjamejo v portal GAMING.si in njegov nadaljnji razvoj!

Je iskanje piscev enostavno? No… niti ne… Izmed sto poslanih prošenj mogoče najdemo enega, ki ponavadi obupa po dveh tednih ali pa ne spiše niti ene novice. Seveda je delo popolnoma prostovoljno, zato se vam za vse napake na portalu opravičujemo. Ampak poskusite biti razumni, žal zaenkrat še nimamo lektorja. Imamo pa zato odprtih kar nekaj mest, kar lahko preverite na povezavi tukaj.  Prosim, pišite samo resni, kajti vsako prijavo vzamemo resno (če je poslana resno), kar vzame precej časa.

Naša največja želja je ustvariti spletno stran za vse, ki ljubite igre in tehniko v Sloveniji. V decembru smo dosegli dogovor z LoL Slovenia (https://hop.si/lolslovenia/), ki se je pridružila naši družinici. Trenutno iščemo še člane, ki bi nazaj dvignili Hearthstone in Counter Strike (podporo za vsa tekmovanja in dobre ideje boste prejeli v materialnih nagradah ali denarju!). Prav tako nas zanima skupnost za GTA5, Minecraft (predvsem rabimo nekoga, ki bi  delal Youtube video vsebino) in ostale igre, ki so v vzponu.

Najbolj brano v letu 2016:

Najbolj iskane kategorije:

Lestvice:

Gaming.si Youtube TOP 2016

Comptech 2016 in prisotnost GAMING.si

Novice delimo tudi z obiskovalci spletnih strani Partis.si in Računalniške novice, kjer dosegamo veliko število ogledov.

Kakšni so cilji v letu 2017? Dnevno sveže novice, povezati vse portale v eno skupnost, pregled AAA naslovov na dan izida (glede omogočanja tega smo v pogovoru z G2A) in povezovanje z ostalimi portali.

Na koncu bi se rad zahvalil vsem piscem, ki se dnevno trudijo, ne samo spisati novice, ampak za obstoj celotne skupnosti GAMING.si, kot jo poznamo. Seveda gre zahvala tudi vam, obiskovalcem, ki nas dnevno razveseljujete z obiskom in včasih tudi kakšnim komentarjem 🙂 

Hvala vam in piscem Simon, ChickChock, NedeljskiH 60, TiCiy, BoriSe, Matjaž (Slo-Racing) in Boštjan (Facebook manager)! 

Vsi člani GAMING.si vam želimo srečno, zdravo novo leto, ki naj bo zasuto z mnogimi igrami vseh žanrov. Če pa bodo kvalitetne ali za en drek, pa izvedite pri nas! 😉

GAMING.si android aplikacija | GAMING.si forum | GAMING.si Facebook | GAMING.si Youtube | GAMING.si | LoLSlovenia

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime