Job Simulator

Na trgu je že kar nekaj naprav, ki nam omogočajo pogled v virtualno resničnost in s tem še boljšo igralsko izkušnjo. Prav tako pa lahko najdemo tudi vedno več VR iger, vendar niso vse kakovostne. Danes se bomo posvetili eni boljših. To je Job Simulator podjetja Owlchemy Labs. Več o igri pa spodaj.


O igri

Job Simulator je simulacija, ki nam omogoča vživetje v opravljanje nekaterih poklicev. Med njimi najdemo avtomehanika, delavca v pisarni, prodajalca v trgovini … Igra ima veliko podrobnosti, kar še izboljša igralsko izkušnjo. Poleg opravljanja zaupanega poklica se običajno zelo zabavamo.


Dostopnost

Igra je namenjena VR, kar pomeni, da moramo za igranje imeti posebno opremo in soliden računalnik. Konkretna igra podpira uporabo očal HTC Vive in Oculus Rift. Kar se tiče specifikacij računalnika potrebujemo vsaj spodnje:

  • Operacijski sistem: Windows 7 SP1, Windows 8.1 ali kasnejši, Windows 10
  • Procesor: CPU: Intel i5-4590 ali boljšo
  • Pomnilnik: 4 GB RAM
  • Grafična kartica: Nvidia GeForce GTX 970, AMD Radeon R9 290 ali boljšo
  • Shramba: 1 GB prostega prostora
  • Zvočna kartica: N/A

Igra je na voljo za nakup na platformi Steam, kjer jo dobite za 28 € in na G2A za 22 €.


Nagrade

Da je igra ena boljših, pa pokažejo tudi nagrade, ki jih je igra prejela. Med najpomembnejšimi je nagrada Unity za najboljšo VR igro. Imela je več nominacij, a nagrade niso uspeli odvzeti konkurentom.


Ocena

Na hitro smo preleteli skozi ocene uporabnikov na platformi Steam in ugotovili, da je igra večini uporabnikom zelo všeč in da se z njo zabavajo. Edina pomanjkljivost je, da igra do zdaj vsebuje samo 4 poklice. Verjetno pa se bodo razvijalci podjetja Owlchemy Labs trudijo, da bi dodali nove poklice. Na platformi Steam so do zdaj zabeležili 650 aktivacij oziroma nakupov te igre, kar je daleč od najbolj prodajanih iger. Igra ima velik potencial za bodoče kupce.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime