Horizon Zero Dawn je dobil zadnji napovednik

Horizon Zero Dawn razvijajo SCEE, založniki pa so Guerrilla Games. Igra je nekakšen hibrid med akcijo in igranjem vlog z zgodbo, postavljeno v prihodnost. Človeštvo se je porušilo, zgodila se je apokalipsa, narava je prekrila veličastne ruševine prejšnje civilizacije in sedaj se bije boj med ljudmi in stroji. V igri igramo karakterja Aloy, katera ni prav priljubljena med svojim plemenom, je pa prava lovka. Njena glavna naloga je odkriti, kaj se je zgodilo s prejšnjimi ljudmi, zakaj so izumrli in zakaj so stroji zavladali planetu.

Horizon Zero Dawn bo izšla izključno na PlayStation 4. 1. marca se bomo lahko že začeli potepati po velikanskem odprtem svetu, katerega so razvijalci pripravili za nas.

V zadnjem napovedniku pred izidom so nam razvijalci prikazali igro še zadnjič, preden jo bomo lahko sami prijeli v roke. Povedali so, da temelji na elementih RPG iger – ampak ne smemo zanemariti samega boja, saj so se tudi glede tega zelo potrudili. V posnetku lahko vidimo, da vsebuje igra tudi napredovanje v RPG – stilu. Imamo tri različna drevesa, kjer lahko črpamo naše spretnosti. Vse te stvari se nam stopnjujejo, tako da pridobivamo nove izkušnje.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime