Elex: Nov napovednik je tukaj

Studio Piranha Bytes je pokazal nov napovednik, ki nam pove zgodbo o tem, kaj se je sploh zgodilo s planetom Magalan, kako se je vzpostavil nov red in nove frakcije: Clerics, Outlaws in Berserkers. Poleg uničenja, ki ga je prinesel komet, je Magalan dobil še novo snov imenovano Elex, to  snov je vsaka frakcija uporabila za svoje namene; nekateri jo uporabljajo kot drogo, drugi z njo gradijo in izboljšujejo nove tehnologije, spet tretji imajo zaradi nje čarobne moči.

Razvijalci imajo že kar nekaj kilometrine v izdelovanju RPG iger. Odločitev med fantazijo in znanstveno fantastiko zna biti mogoče čudna kombinacija, ampak bomo videli, kako se bo vse skupaj odvilo.

Elex bo izšel nekje v tretji četrtini leta 2017 za PC, PlayStation 4 in Xbox One.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!