Naslednja Elder Scrolls Online razširitev znana?

Od izida posodobitve One Tamriel, ki je odstranila meje ter tako igralcem omogočila neomejeno izkušnjo, je igra Elder Scrolls Online oživela. Letos smo tako dobili kar nekaj večjih posodobitev kot tudi prvo razširitev Morrowind. Pred kratkim so razvijalci najavili posodobitev oz. nov DLC, ki nas preseli v mehanično mesto Clockwork City. Takšne posodobitve pa ponavadi vsebujejo namige na nove DLC-je ali na novo razširitev.

Tako nam v novem DLC-ju (Clockwork city) NPC, imenovan “The Grand Prognosticator“, govori o prerokbi, ki namiguje na otok Summerset Isles. Le-ta pa je dežela rase Visokih Vilinov (Altmer) in tako tudi zelo pravljične, gozdnate oblike. Če nas tako namigi vodijo v pravilno smer, pa je tudi tako velika možnost, da bomo dobili zelo dolgo zaželeno in tudi pričakovano stvar, ta je ustvarjanje naših osebnih urokov. Marsikdo je tudi že obupal nad tem, saj so tako imenovani “data miners” oz. rudarji podatkov o tem pisali že pred dvema letoma.

Če so tako namigi in govorice resnični, lahko novo razširitev pričakujemo nekje na začetku leta 2018 ali v drugi polovici leta. Zdaj pa še lahko le čakamo na zadnjo večjo posodobitev Clockwork City, ki je za najbolj neučakane igralce že na voljo na testnih strežnikih (PTS). Tako nam preostane samo še čakanje na uradne potrditve razvojnega studia ZeniMax Online Studios ter založnika Bethesda Softworks.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime