Injustice 2 – novi karakter dobil svoj napovednik

NetherRealm Studios razvijalec, ki stoji za igro Injustice 2 je izdali popolnoma nov napovednik, ki prikazuje prihajajočega karakterja imenovanega Enchantress. Iz samega napovednika lahko vidimo, da je ta nekaj zelo edinstvenega, saj uporablja precej različne spretnosti za premagovanje svojih nasprotnikov. Nov lik lahko uporablja različne proti-napade in teleport, moč pa je opaziti tudi njeno počasno premikanje.

Za preigravanje igre z novim karakterjem bo potrebno še malce počakati, saj  bo ta in še nekaj drugih izšlo v novem DLC-ju imenovanem “Fighter Pack 3”, ki bo vseboval še Teenage Mutant Ninja Turtles in Atom-a, junaka, ki spreminja svojo velikost. DLC seveda ni brezplačen, cena se bo po vsej verjetnosti gibala okoli 20€, nakup pa lahko storite na njihovi uradni spletni strani.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!