Cyberpunk 2077 Twitter račun je po štirih letih prekinil tišino

Kar pet let je minilo, odkar je razvijalec CD Projekt RED, odgovoren za huronsko popularno The Witcher serijo, izdal napovednik za svoj naslednji projekt, Cyberpunk 2077. Ta naj bi se odvijal v ogromnem mestu, ki naj bi bilo po velikosti še večje od mape iz The Witcher 3. Dolgo časa je vladala tišina in novic o igri je močno primanjkovalo. Novembra 2017 je razvijalec sporočil, da je pogon igre končno dokončan, medtem ko je njihov Twitter račun ostal v ugasnjeni luči.

Vse do včeraj, ko se je le prebudil iz spanca. Njihovo uradno sporočilo se glasi: *beep* in to je bilo dovolj, da je igričarski skupnosti hitreje potekla kri po žilah. Morda to pomeni, da kmalu sledi kaj novega kot je morda napovednik ali pa uradne slike, ki bodo prikazale grafiko iz končnega izdelka? Nihče ne ve, saj več od tega niso razdeli. A vseeno nekaj zagotovo pomeni in medtem ko nevzdržno pričakujemo nove novice, si lahko še enkrat zavrtimo zaenkrat še edini napovednik iz igre.

 

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!