Unbelievable Grass Two Redux 1.3 prenovi travo v igri Skyrim

The Elder Scrolls: Skyrim je igra, ki kar noče izginiti iz naših radarjev. Založnik Bethesda redno skrbi za nove predelave, medtem ko na PC-ju špil konstantno dobiva nove modifikacije, ki nas skoraj vedno znova prepričajo v ponovno inštalacijo.

Modder “alpinehunter” je tokrat izdal novo verzijo svoje modifikacije, ki jo imenuje Unbelievable Grass Two Redux 1.3. Ta prenovi in doda različne vrste travnatih površin, kjer so te posledično bolj goste in raznovrstne, vse to pa ima minimalni učinek na optimiziranost igre. Če vam sličice na sekundo ob namestitvi modifikacije še vedno padejo pod minimalno raven, avtor priporoča, da v konfiguracijskih nastavitvah opcijo “iMinGrassSize” povečamo iz števila 60 na višjo cifro, ki bolj ugaja našim strojnim komponentam.

Tisti, ki se pripravljate na novo avanturo v Skyrim svetu, si lahko modifikacijo presnamete tule, spodaj pa smo za vas pripravili nekaj slik, ki nakazujejo prenovljeno lepoto igre.

 

 

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!