Capital Wasteland – mod, ki prenese Fallout 3 v pogon štirice

Razvijalec Road To Liberty neumorno dela na novem projektu, ki ima za nalogo prenesti celotno Fallout 3 igro v pogon od štirice.

Modifikacija, ki lahko po svoji obsežnosti konkurira modu za Fallout: New Vegas, bo prenesel celotno območje “Captial Wasteland-a” ter vse njegove naloge ter zgodbo. Največja razlika bo, da se bodo v modifikaciji znebili “zelenega filtra”, ki je dal trojki poseben in unikaten izgled. Avtorji se bodo raje poslužili vremenskega sistema iz Fallout 4 in s tem poskušali dati igri enako temno in depresivno vzdušje.

Capital Wasteland je ogromna zadeva in ko pri vseh teh glomaznih projektih, je vprašljivo, če bo projekt kdaj sploh dokončan. A vseeno je razvijalec na plano izpustil prve slike iz igre in zanimivo je videti, kako daleč lahko “modderji” pripeljejo svoje izdelke samo z uporabo Bethesda orodij.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!