Denuvo zaščita ponovno zlomljena

Večni boj med založniki in pirati se nadaljuje. Že nekaj časa nazaj smo poročali, da se igra Assassins Creed Origins, opremljena z zaščito Denuvo, že nekaj časa uspešno upira napadom piratov in špil je ostal nezlomljen do dandanes. A hekerski skupini CPY je uspel nov velik met, saj jim je uspelo zlomiti najnovejšo verzijo Denuva v inačici 4.8.

Pod kremplji piratov je tako padla igra Sonic Forces, ki je na PC privekala 7. novembra 2017 kar pomeni, da je CPY potreboval kar tri mesece, da je zaobšel zaščito. A uspel jim je preboj in če gre soditi po preteklosti, bodo kmalu zatem padle tudi druge igre. Ne gre pozabiti, da Assassins Creed Origins poleg Denuva, vsebuje še dodatno zaščito VMProtect, kar zna igro še obdržati na listi nezlomljenih. Tudi v zlomljenih igrah Denuvo ostaja prisoten, saj so hekerji zaščito samo zaobšli in ne popolnoma odstranili, kar pomeni, da ni možno izvajati testov, ki bi dokazali če njena prisotnost vpliva na optimiziranost igre ali ne.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!