Govorica: Call of Duty: Black Ops 4 izide v 2018

Glede na vir, ki naj bi sodeloval pri razvoju naslednje Call of Duty igre, bo novo poglavje nadaljevalo popularno serijo Black Ops.

Četrti del naj bi razvijal studio Treyarch, špil pa naj bi v letu 2018 izšel za PC, PlayStation 4, Xbox One ter celo Nintendo Switch. Slednji naj bi vseboval kontrolno shemo, ki bo posebej prilagojena za to prenosno igralno napravo. Založniku igre Activision Nintendove konzole niso tuje, saj je v preteklosti že izdal Call of Duty Ghosts ter Black Ops 2 za Nintendo WiiU.

Govorico je sicer začel Marcus Sellars, ki naj bi imel dobre industrijske vire. Tipček je nedavno tega pravilno napovedal Dark Souls Remastered, tako da njegova beseda nekaj velja.

Kar se tiče podrobnosti o sami igri, naj bi se ta tokrat dogajala v sodobnem času, kar pomeni opustitev futurističnih orožij ter šviganja po zraku z raketnim nahrbtnikom. Glede na to, da se je glavna “veja” Call of Duty franšize vrnila v drugo svetovno vojno, lahko morda isto pričakujemo od Black Ops serije.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!