Red Dead Redemption 2 bo morda vseboval Battle Royal način

Svoj izvod igre lahko ugodno naročite v spletni trgovini EIGRE.si in igro prejmete na dan izida!

Vsi že željno čakamo na novo zgodbo v Red Dead Redemption sagi in v njen razvoj se je očitno prikradla zanimiva novost. Tretja iteracija Rockstar kavbojske franšize bo po govoricah namreč vsebovala zadnje čase zelo priljubljen Battle Royale način in ravno to je znal biti tudi razlog za prestavitev izida na oktober.

Prvoten cilj je bil sicer igro izdati že spomladi, a pri Rockstar Games so odločili, da potrebuje nekaj dodatne polirne paste. Seveda so napetosti na višku, saj oboževalci že komaj čakaj(m)o, da v svoje lačne prste prejmej(m)o po pričakovanjih mnogih enega izmed tekmovalcev za najboljšo igro letošnjega leta. Glede na neuradne dokumente strani Trusted Reviews zna Red Dead Redemption pritegniti tudi ljubitelje več-igralskih arenskih klavnic, kot sta PUBG in Fortnite: Battle Royale.

Glede na popularnost žanra ne bi bilo nič nenavadnega, če informacija drži in so se ustvarjalci odločili za to potezo, saj bi znalo prineslo kak dodaten cekin ali dva, skupno s potencialno večjo igralno bazo. Seveda pa ne smemo pozabiti tudi na igralne načine predhodnika, kot so Revive, Survive in i. Tako bi znal RDR2 biti največji izid Rockstar Games doslej, kar je glede na bogato preteklost precej razburljiva novica!

V neuradno izdanem dokumentu je bilo možno zaslediti tudi različne spletne aktivnosti, kot so prilagoditev trgovin karakterjev ter šotorov in celo mini igre preko kompanjon aplikacije, kjer bomo lahko igrali razne mini igre, kot je na primer poker.

Seveda gre zaenkrat le za govorice in tako bo le čas pokazal, kaj imajo Rockstar Games v načrtu za nas. Naj vas spomnim, Red Dead Redemption 2 načrtovano izide v letošnjem oktobru za PS4, Xbox One in PC.

 

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime