Sedaj lahko uporabite “mining” za “loot boxe”

Dve najbolj vroči stvari trenutno v svetu igričarstva sta rudarjenje oz. “mining” ter vrednoste skrinje oz. “loot boxi”. Seveda ni trajalo dolgo, da se je nekomu porodila ideja združiti oboje v en profitabilen način služenja virtualnih kovancev.

Storitev se imenuje GammaNow in zadeva je sila preprosta. Ko vaš računalnik ne bo v uporabi, bo GammaNow zasegel moč vašega računalnika za rudarjenje najbolj profitabilne kriptovalute. S tem boste služili Gamma točke, ki jih boste lahko zamenjali za različne ugodnosti v igrah. Tako lahko kupite 24 ali 51 loot box-ov iz igre Overwatch, 15 ali 40 Hearthstone skupkov kart ali 3500 Riot točk, prihaja pa še podpora za Counter-Strike ter DOTA 2.

Če se vam aplikacija zdi zanimiva, lahko preizkusite beto na njihovi uradni strani. Razvijalci pravijo, da se bo GammaNow samodejno ustavil, ko bo računalnik v uporabi in da ne bo nobenih mikrotransakcij, saj “jih sovražijo toliko kot vi”.

Vaša reakcija na članek?

BoriSe
BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!