Mavericks: Proving Grounds predstavlja prvi napovednik

Playerunknown’s Battlegrounds dobiva še enega nasprotnika. Tokrat gre za igro Mavericks: Proving Grounds, katera bo lahko na mapi imela kar 400 igralcev in s tem bo postala največja Battle Royal igra na trgu. Razvijalci Automation Games so že napovedali, da mislijo leta 2019 narediti tudi mapo, ki bo lahko vsebovala kar 1000 ljudi, kar bo definitivno zelo težka naloga s strani optimizacije in strežnikov. Poleg velikanskih map in števila igralcev na kupu, bo njihov svet poln živali, gozdov rek in še drugih stvari, ki bodo naredile svet okrog nas prelep.

Že iz samega napovednika lahko vidimo, da ne bo šlo za tipično Battle Royal igro kot smo jih trenutno vajeni, ampak bodo ti razvijalci dodali še nekaj stvari, ki bodo zadevo še izboljšali in popeljali na naslednjo raven.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!