Fantek, star 9 let, ustrelil 13-letno sestro zaradi kontrolerja

Čeprav poročamo ponavadi srečne novice iz sveta igričarske industrije, se včasih zgodijo tudi stvari, ki jih ni veselje poročati.

Tragično novico sporočajo iz ZDA, natančneje iz Mississippija, kjer je fantek, star samo 9 let, ustrelil svojo 13-letno sestro, saj mu ni želela predati kontrolerja.

Katastrofa se je zgodila v soboto popoldne, ko je fant odšel po pištolo in sestro ustrelil od zadaj v glavo. Punca se je borila za svoje življenje, a so jo v nedeljo žal proglasili za mrtvo.

Ni še jasno, kako je fant prišel do pištole, niti ne, kakšne posledice ga še čakajo. Njihova mati je bila med incidentom v sosednji sobi, saj je pripravljala kosilo za ostale otroke.

Takole je povedal šerif okrožja Monroe, Cecil Cantrell:

“Predvidevam, da je to videl v videoigrah ali na televiziji. Ne vem, če je sploh vedel, kaj je storil. Na to ne vem odgovora, vem pa, da je to tragedija. To je za nas popolnoma novo področje, nikoli še nismo imeli primera, da je otrok pri devetih letih ustrelil drugega otroka.”

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!