Dragon Ball Super se je zaključil

Ponoči so se slišale solze objokovanja Dragon Ball oboževalcev širom oble, saj je izšla zadnja epizoda popularne anime serije Dragon Ball Super.

Dragon Ball je bil tudi v Sloveniji hudimano popularen anime, serija pa ima za sabo bogato zgodovino.

Sami začetki segajo v leto 1984, kjer je na svet privekala v obliki mange, izpod ustvarjalca Akire Toriyame. Kasneje je izšla kot anime serija leta 1986, pod preprostim imenom Dragon Ball. Leta 1989 je izšla nova izvedenka pod imenom Dragon Ball Z, leta 1996 pa kot Dragon Ball GT. Potem je kar nekaj časa veljalo zatišje, natančneje 19 let, preden smo pridobili povsem novo serijo. Tako je leta 2015 izšel Dragon Ball Super, ki je včeraj dočakal svoj konec. A oboževalci na svoj odmerek priljubljenega animeja ne bodo čakali predolgo, saj nas že konec leta, natančneje 14. decembra, čaka film Dragon Ball Super Movie, ki bo vsaj malce ublažil včerajšnji udarec.

Kot se za goreče oboževalce spodobi, so si ti zadnjo epizodo ogledali v velikem številu na unikaten način. Samo v Ekvadorju je lokalna vlada organizirala javno predvajanje, kjer je na ulice pridrvelo preko 10.000 ljudi za še zadnje slovo, o podobnih številkah pa poročajo po celi Južni Ameriki.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime