Outlast II bo dobil “Story Mode”

Grozljivka, ki je marsikomu pobarvala spodnjice v neželeno barvo, bo kmalu postala malce manj grozljiva za tiste, ki jim je bil Outlast 2 preprosto preveč grozljiv.

Razvijalec Red Barrel je težavnost igre že zmanjšal s popravkom, a sedaj bodo vključil še “Story Mode”, ki bo omogočal manj živčno raziskovanje. Podobno potezo je storil razvijalec Frictional Games za svojo igro SOMA, a v Outlast 2 bo sprememba manj drastična.

Namreč v SOMA so postali nasprotniki povsem nenevarni, medtem ko bomo v Outlast še vedno lahko umrli. Tako bo zmanjšano število sovražnikov, ki ne bodo več tako hitri, nekaj pa bodo zgubili tudi na svoji percepciji, kar nam bo omogočalo lažje tiholazenje.

A čeprav bo igra lažja, so se razvijalci odločili v ta namen vključiti groteskne scene, ki so jih bili prej primorani izrezati iz igre, saj so lovili starostno oznako M (Mature). Nova posodobitev bo Outlast postavila v rang AO (Adults Only), spremembe pa ne bodo vplivale na samo igralnost, bo pa okolica zato postala močno bolj nagnusna.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!