Ninja zopet porušil rekord v gledanosti

Pisali smo že o tem, kako je popularen streamer Ninja, čigar pravo ime je Tyler Blevins, nekaj časa nazaj porušil rekord v gledanosti na spletni platformi Twitch. Takrat se je združil z raperjem Drakom in skupaj sta prešerno preigravala igro Fortnite, vmes pa je na kanal pokukalo 600.000 radovednežev hkrati.

A tokratni podvig mu je uspel brez slavnih oseb, med odprtjem Las Vegasove Esport Arene, kjer si je prenos ogledalo kar 667.000 gledalcev. ESPN poroča, da je Tyler bil tretja najbolj “interaktivna” oseba v marcu, kjer je na prvem mestu popularni nogometaš Cristiano Ronaldo, na drugem pa NBA zvezda Lebron James.

Fortnite streamer Ninja zasluži mesečno 500.000 $

Kljub tem visokim številkam pa Tyler sebe ne smatra kot slavno osebo:

“Ne počutim se kot slavna oseba. Še vedno moram pobirati drek za svojim psom, ko greva ven na sprehod. Sem samo tip, ki igra igre. Občutek je dober in definitivno se počutim in razmišljam drugače.

Mislim,da še nobena igra ni dosegla tega. Imaš popularne eŠport igre, kot je League of Legends, in te so seveda močno popularne in tekmovalne, ampak igra, ki bi postala viralna in osvojila svet, še posebej pri mlajših, kaj takega se ni po mojem mnenju zgodilo vse od Minecrafta.”

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime