XCOM 2 ta vikend brezplačno

Ta vikend vam zagotovo ne bo dolgčas. Pisali smo že o tem, kako lahko do nedelje brezplačno preizkusite Ubisoftovo igro For Honor. Če pa vam slučajno ni do večigralske zabave, lahko uživate tudi v popolnoma enoigralski znanstvenofantastični strategiji XCOM 2.

Razvijalec Firaxis je igro XCOM 2, ki smo jo leta 2016 uvrstili med najboljše strategije, ponudil v preizkus povsem brezplačno vse do nedelje. Med tem časom bo igra tudi znižana za 67 %, na ceno 16,49 €, ta popust pa bo veljal vse do 10. maja.

Čeprav je XCOM 2 priporočljiva strategija, postane še boljša ob dokupu DLC-ja War of the Chosen. Ta ogromni dodatek spremeni originalno igro in doda ogromno novih stvari, kar naredi samo osnovno igro precej plitvo. Ekspanzija je prav tako znižana, in sicer za 25 % na 29,99 €.

Kakorkoli že, zadeva je trenutno brezplačna za preizkus, čas pa se neusmiljeno izteka, zato pohitite na sledečo Steamovo stran in kliknite gumb “Play Game”!

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!