Cyberpunk 2077 dobil nov napovednik

Verjetno ena najbolj pričakovanih iger, Cyberpunk 2077, je na letošnjem sejmu E3 dobila povsem nov napovednik.

Da je naslov tako pričakovan ni čudno, saj ga razvija priznani razvijalec CD Projekt RED, ki je zaslužen za huronsko uspešno serijo Witcher.

Cyberpunk se bo od njihovih naslovov močno razlikoval, saj se bo tokrat dogajal v “cyberpunk” okolju, in ne v srednjeveškem, kot smo bili do sedaj od tega razvijalca tudi vajeni. Še vedno pa bo šlo za RPG v ogromnem odprtem svetu, lokacija dogajanja pa bo nevarno mesto prihodnosti – Night City.

Stopili bomo v škornje tipčka s preprostim imenom V, ta pa je najemnik, ki se poskuša prebiti na vrh v tem nevarnem, hekerskem svetu. V je pravkar dobil eno svojih resnejših nalog, ki pa ne bo tako nedolžna, kot izgleda na prvi pogled.

Razvijalec nam je pripravil tudi nov napovednik, precej drugačen od prvega, ki smo ga videli vsa ta leta nazaj. Barvna paleta je živa in vibrantna, kar zna komu pričarati občutek, da Cyberpunk 2077 ne bo neka resna zadeva. A zmotili bi se, saj bo še vedno to trdo-jedrna RPG izkušnja, stvari pa se bodo močno spremenile, ko pade noč.

CD Projekt RED je znan po tem, da v svoje napovednike skrije različna sporočila in tudi tu ni bilo nič drugače. Med pozornim ogledom lahko razkrijemo naslednje informacije: igra ne bo vsebovala nobene DRM zaščite, na voljo bodo brezplačni in plačljivi DLC-ji, umanjkale pa bodo tudi mikrotransakcije.

Vzdušni napovednik si lahko ogledate spodaj, žal pa še vedno nimamo datuma izida.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime