The Culling 2 preklican, enka bo postala brezplačna

Pisali smo že o temu, kako je The Culling 2 skorajda takoj po izidu izgubil vse igralce. Glede na to, da se gre za battle royale igro, je precej velik problem, če ima tvoj naslov dva dni po izidu samo 2 aktivna igralca. The Culling 2 je tako postal praktično neigralen zato je razvijalcu Xaviant preostala samo ena poteza: preklicati celoten projekt.

Razvijalec bo vsem, ki so opravili nakup povrnil denar, sedaj pa se bodo osredotočili na prvi del ter se osredotočili na njegove močne točke. To pomeni, da The Culling ne bo več lovil nedosegljiva konkurenta PUBG ter Fortnite ampak bo postal bolj unikatna zadeva, za katero upajo, da bo privabila večjo količino igralcev.

V skladu s tem bo prvi del kmalu postal F2P torej brezplačen, ekipa pa se bo osredotočila na The Cullingovo “day1” verzijo. Zastonjska inačica igre se bo še ta teden pojavila na testnih strežnikih.

Spodaj si lahko ogledate oznanilo iz strani samega razvijalca, upamo pa da jim “nov”projekt uspe in da bodo v prihodnosti dodali večjo količino nove vsebine.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime