Spoznajte slovenske TOP Streamerje

Čeprav smo v dopustniških časih, ekipa Gamingsi ne pozna počivanja. Trenutno imamo v poteku kar tri večje projekte: Top Slovenski YouTuber, Fortnite King of Slovenia turnir ter Top slovenski Streamer. V pričujočem članku se bomo posvetili ravno slednjemu.

Na naše tekmovanje Top slovenski Streamer se je prijavilo kar nekaj tekmovalcev in raziskovanjem, tuhtanjem ter dogovarjanjem smo izbrali 5 najboljših.

Naše izbrance si lahko bolj podrobno ogledate na sledeči strani, tu pa jih bomo našteli samo poimensko:

  • NINO “ILLUSION” ANDERLUH
  • KRIŠTOF “UNK1T” POTOČNIK
  • DINO “DINOTTI” HAJDEROVIĆ
  • DAVID “XDEJVII” NAGLIČ
  • ANDREJ “APPLEYARD” ROZMARIČ

V sledečih dveh tednih bomo podrobno predstavili vse tekmovalce, vsi pa bodo imeli tudi različne naloge, ki jih bodo morali opraviti. Glavna poanta projekta je izpostavitev in da pridobijo vsa potrebna znanja, ki jih potrebuje dober streamer obenem pa jih želimo naučiti, kako zrasti da postanejo pravo pravcati vplivniki oz. “social influencerji”.

Celotno ekipo smo pred kratkim zbrali v pisarni in zadevo prenašali v živo preko Twitcha, kjer se je nabralo kar nekaj gledalcev. Uro in pol dolg video si lahko ogledate na spodnjem posnetku, kjer lahko še dodatno spoznate naše kandidate ter jim pod komentarji oddate kakšno vzpodbudno besedo!

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime