Denuvo bo kmalu začel ščititi pred goljufivci

Če koliko toliko spremljate PC igričarsko sceno, ste zagotovo že naleteli na ime Denuvo. Gre za precej zloglasno DRM zaščito, ki že dolgo časa bije bitko s pirati in čeprav ni več takšna neprebojna trdnjava, kot je bila sprva, še vedno predstavlja trn v peti marsikakšnemu gusarju.

Denuvo pa ima plane razširiti svojo protekcijo tudi na druga področja, saj nameravajo kmalu ponujati storitve tudi na področju zaščite pred goljufivci. Gre za prav posebno obliko “anti-cheat” sistema, ki bo zaščitil večigralske obračune pred faloti, ki se za svojo premoč radi zatečejo goljufijam.

Njihov izdelek bo služil tudi kot zaščita mikro-transakcij, ki naj bi jih bilo dandanes preveč preprosto zaobiti. Seveda to najverjetneje pomeni, da se goljufij ne bomo mogli posluževati tudi v enoigralskih igrah, saj jih marsikateri založnik prodaja kot del mikrotransacij.

 

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!