Ogromna modifikacija Fallout: New California sedaj na voljo za prenos

Fallout oboževalci, katerim spomin na štirico pošlje grozljiv srh po hrbtu in kateri na prihajajoči večigralski del 76 iščete najbližje stranišče za hitrostno bruhanje, dobre novice! Po dolgih sedmih letih je za prenos končno na voljo modifikacija Fallout: New California, katera je bila včasih znana pod imenom Fallout: Brazil in velja za enega najbolj pričakovanih modov za igre razvijalca Bethesda.

Modifikacija, ki bo zgodbeno umeščena kot pred-del priljubljenemu New Vegasu, ponuja med 15-30 ur vsebine, gre pa se za povsem novo kampanjo, kjer ne moremo uporabiti starih shranjenih pozicij. Za New California je bilo ustvarjenih 16942 vrstic dialogov, te pa je uglasilo prek 60 govorcev. Čakajo nas tudi nove teksture, 13 različnih koncev ter okoli 50 nalog, po končanju igre pa bomo lahko prenesli naš karakter v kampanjo originalne igre New Vegas. Tako je, v New California bomo naš lik lahko razvili tako, da bo postal slavni Courier iz originalne različice!

Modifikacijo, ki tehta 6.6GB si lahko prenesete iz sledeče povezave, ne pozabite pa si prenesti tudi pripadajočega popravka. New California je bil tako pričakovan, da so včeraj celo podlegli strežniki znane modderske strani Moddb a danes naj bi se stanje že normaliziralo.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime