Metro Exodus: Spartan zbirateljska izdaja nas bo stala 235 $

Deep Silver so naznanili omejeno zbirateljsko izdajo Spartan. Na voljo jih bo zgolj 4000 in zanje bo treba seči kar globoko v žep. Ta izdaja bo namreč stala kar 235 $. Seveda bi naj zanimivi dodatki in sama redkost opravičili visoko ceno. Dobili bomo kip glavnega igralnega lika Artyoma, repliko oznake Artyom, nalepke špartanskega reda, razglednice iz sveta in seveda igro.

Metro Exodus je tretji del ene najbolj atmosferskih in grafično navdušujočih prvoosebnih streljačin, ki nas bo ponovno postavil v postapokaliptično Moskvo. Tokrat se bomo znašli v bolj odprtem svetu in našo pohajkovanje ter klanje strašanskih beštij ne bo predstavljl zgolj potepanja po razrušenem starem metroju ter občasnega vzpona na površje. Poleg odlične zgodbe, dobro razvitega sveta ter precej težke igralnosti nam bodo s to igro razvijalci ponudili še novo tehnologijo RTX. Žal bomo to lahko testirali samo, če imamo zadnjo generacijo Nvidia grafičnih kartic.

Metro Exodus lahko prednaročite tukaj.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!