Slovenec Mihael “Mikyx” Mehle bo prestopil v ekipo G2 Esports!

Pisali smo že o najboljšem slovenskem League of Legends igralcu, Mihael Mehletu, kateri je svojo igričarsko pot začel že pri rosnih desetih letih v majhni vasici Čušperk.

Sedaj je fant že odrasel in njegova pot profesionalnega League of Legends igralca je bila precej razburljiva. Leta 2016 je igral za ekipo Splyce in takrat je hitro prišel v oko javnosti, ko je prav njegova skupina zmagala Evropske regijske kvalifikacije za Svetovno prvenstvo. Na Worldsu se njegova ekipa sicer ni odrezala prav dobro a Mikyx je pri vsakem spopadu svojo vlogo “supporta” odigral odlično. Nato se je odpravil v Misfits Gaming in tudi tu je odigral nekaj odličnih iger, katere so dvignile obrv ekipe G2 Esports.

Slednji naj bi Mihaela opazovali že od samega štarta njegove kariere in sedaj je Slovenec tudi uradno postal član ekipe G2 Esports. Tam zna zamenjati Kim “Wadid” Baea, pridružil pa se Hrvatu Perkzu in Capsu, za katerega širijo novice o prestopu k ekipi G2. Če gre verjeti govoricam, bo ekipa Mihaela naslednje leto ena izmed glavnih favoritov za zmago LEC naslova!

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime