Bioware draži z Dragon Age novicami v decembru

Razvijalec Bioware že dolgo ni bil v središču pozornosti. No, vsaj pozornosti, ki bi od igralcev dobila pozitiven odziv. Njihov zadnji naslov Mass Effect: Andromeda je bil takšen spodrsljaj, da so za igro odpovedali vse planirane DLC-je in se raje usmerili k razvoju prihajajoče večigralske igre Anthem.

A ne smemo pozabiti, da ima razvijalec v lasti še eno hudo pribljubljeno serijo, Dragon Age. Ta je zadnje poglavje v obliki podnaslova Inqusition dobila leta 2014 in morda je čas, da se ponovno vrnemo v njen svet.

Tega mnenja je očitno tudi šef studia, Casey Hudson, ki je v zadnji Bioware posodobitvi na njihovi uradni strani povedal nekaj zanimivega prav o tej franšizi:

“Če ste sledili temu blogu ali meni ter Marh Darrahu na Twitterju, zagotovo veste, da delamo na skrivnostnih Dragon Age zadevah. To je neverjetno pomembna franšiza za nas in želimo si nadaljevati njeno izročilo. Več znate o tem izvedeti ta ali naslednji mesec (ampak ne bom vam povedal kje iskati)…”

Osebno se veselim ponovnega izleta v Dragon Age okolje saj je originalna igra, Origins, ena mojih najljubših RPG naslovov. Je pa res, da so veliki igralci v zadnjem mesecu kar močno razočarali zato lahko samo molim: “prosim, ne bodi mobilna igra ali pa neka ekskluzivna večigralska zadeva!”

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime