Jutri brcamo virtualno žogo v Koloseju!

Že nekaj časa nazaj smo napovedali FIFA 19 turnir in ta dan dogodka bo končno napočil že jutri, 2.12.2018!

Turnir organizira novonastalo podjetje BetOnYourself in njihov prvi dogodek bo zelo odmeven. Namreč jutri se bo v ljubljanskem Koloseju preko 400 najboljših slvoenskih virtualnih nogometašev spopadlo za prestol najboljšega. A za za svojo prevlado ne bodo poplačani samo z laskavim naslovom, saj si bo najboljša dvojica prislužila izlet v toplejše kraje, na sanjsko lokacijo vsakega pravega nogometaša. Pot jih bo namreč zanesla v Španijo, natančneje v Santiago Bernabeu, kjer si bosta lahko ogledala tradicionalni El Clasico, nagrada pa vključuje vse zahtevane stroške kot je letalska karta, nočitev ter vstopnici za ogled spektakla.

Ravno švoh niso niti ostale nagrade. Drugo-uvrščena se bosta lahko prepirala za lastništvo povsem nove konzole PlayStation 4, dobitnika bronastih medalj pa se bosta lahko zabaval z novo igro FIFA 19.

Poskrbljeno bo tudi za obiskovalce. Dogodek bo povezoval streamer Dino “Dinotti” Hajderović, ki bo s svojimi govorniškimi spretnostmi in neponovljivo angleško izgovorjavo poskrbel za obilico smeha v dvorani. Če pa njegovo vodenje slučajno komu ne bo izvabilo nasmeha na obraz, bosta za to poskrbela Perica Jerković in Žan Papić, ki bosta z več stand-up nastopi nasmejala tudi tiste najbolj zadržane goste.

Nobena prava prireditev ne gre brez glasbe zato bo gledalce v dvorani s “freestyle-om” in avtorskimi komadi zabaval nihče drug kot Rok »Trkaj« Terkaj. Rok je po duši tudi pravo pravcati igričar zato bosta skupaj z Juretom »BLOND« Tršanom poprijela za kontroler in se z izbranimi gledalci pomerila v igranju iger na velikem platnu.

Da pa dogodek ne bo zgolj zabava, temveč tudi resno gaming druženje, bosta s svojo prisotnostjo in igranjem z najboljšimi tekmovalci turnirja poskrbela svetovni prvak v igri FIFA, Elzan Jusufi in slovenski nogometni reprezentant Andraž Šporar.
Za »energijo« tekmovalcev in gledalcev bodo poskrbela dekleta RedBulla, ki bosta s svojim stasom in pločevinkami poskrbela za naelektreno vzdušje.

To je to, ne ostane vam drugega kot da jutri, 2.12. od 17. ure dalje obiščete Kolosej, dvorano 5!

Vstop je brezplačen, seveda pa lahko sabo prinesete kopico navijaških rekvizitov (samo raket ne!) za vzpodbudo vseh tekmovalcev.

Več informacij lahko izveste na uradni strani dogodka.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime