V izdelavi je mod, ki prenese celotni World of Warcraft v Skyrim

The Elder Scrolls: Skyrim je pred kratkim praznoval že svojih častitljivih 7 let in čeprav je igra popularna zaradi svoje kvalitete in možnosti svobodnih pristopov do igranja, jo na vrhu prodajnih lestvic ohranja tudi sama skupnost.

Ta že od samega začetka neutrudno ustvarja razne modifikacije in čeprav imajo nekatere prevelike ambicije, da bi bile sploh kdaj dokončane, dobimo tudi izdelke, ki nam po letih brezplačnega dela preprosto odvzamejo dih.

V katero kategorijo se bo uvrstil Azeroth in Skyrim, bomo še videli, saj je mod še v zgodnji fazi razvoja. Modifikacija si je zadala precej ambiciozen cilj: prenesti celoten kontinent Azerotha iz MMO igre World of Warcraft v pogon Skyrima.

Zadeva je začela svoj razvoj že daljnega leta 2012 a sta takratna ustvarjalca projekt opustila, kasneje pa je delo na njem zopet začel tipček z imenom Fled1. Ta je včeraj izdal novo posodobitev in modifikacijo je sedaj moč prenesti iz sledeče povezave.

Čaka ga še tona dela in odkrito dvomimo, da bo zadeva sploh kdaj dokončana a to ne pomeni, da ni vredna preizkusa, seveda v primeru, če si v knjižici lastite izvod igre Skyrim Special Edition.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Return to Castle Wolfenstein dobiva oboževalsko predelavo

Skoraj 20 let mineva, odkar smo dobili odlično prvoosebno streljanko Return to Castle Wolfenstein. Ta je izšla ravno v času, ko se...

Crysis Remastered pestijo enake težave z optimizacijo kot original

Predelava prvega Crysisa se kopa v težavah že vse od same najave. Najprej so bili igralci zgroženi nad vizualno podobo, saj ta...

Cyberpunk 2077 bo imel krajšo zgodbo kot The Witcher 3 – znane uradne sistemske zahteve

Večina igralcev se strinja, da je bil The Witcher 3 fenomenalen RPG in ni jih malo, ki so se skozi igranje spustili...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!